Takstolar

Genomtänkta takstolssystem för det lilla företaget, den stora koncernen eller privatpersonen.

Här för att underlätta

En takstol i trä ska hålla högsta tänkbara kvalitet, både sett till hållfasthet och montage. Beskriv ditt projekt noggrant för oss, så kan våra konstruktörer hjälpa dig med den bästa tänkbara lösningen från ritning till produktion. Du kan också få stöd med dimensionering och leverans av ingående komponenter. Vi ritar, konstruerar, kapar och märker upp ditt takstolssystem innan vi packar och skickar det direkt till dig på byggarbetsplatsen. 

Våra tillverkningssätt av takstolar passar både privatpersoner, små, medelstora och stora företag. Med utveckling i blodet är vi stolta över våra metoder och håller en hög teknisk standard. Vi investerar regelbundet i nya tekniker för att vi varje dag ska kunna leverera bättre och säkrare än igår. Men vissa saker byter vi aldrig ut. Som vår filosofi, eller materialet trä. Trä är ett beprövat och lättillgängligt material som är lättarbetat, tåligt och kostnadseffektivt oavsett bygge.

Använd gärna vårt räkneverktyg ovan, om du själv vill beräkna takfallslängden, nockhöjden eller taklutningen på din byggnad. 

Takstolarna levereras CE-märkta och omfattas av vår egenkontroll samt övervakande stickprovskontroller av RISE (Research Institutes of Sweden AB). Det är säkerhetsåtgärder som säkerställer att takstolarna följer produktkraven i EN 14250, vilket är ett krav i Sverige sedan 2010. 

Med våra takstolar kan vi leverera limträ, stålbalkar, råspontluckor, beslag och mer. Se våra tillbehör, eller kontakta oss nedan. Våra duktiga konstruktörer har mer än 30 års erfarenhet av takstolar. Ingenting är omöjligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss

Besök oss gärna!

Bäckstigen 4, 571 65 Grimstorp

0380-701 99

info@gbkab.se

Öppettider

Måndag – Torsdag  07.00 – 16.00
Fredag                      07.00 – 13.00