Takstolar

Genomtänkta takstolssystem för det lilla företaget, den stora koncernen eller privatpersonen.

Här för att underlätta

En takstol i trä ska hålla högsta tänkbara kvalitet, både sett till hållfasthet och montage. Beskriv ditt projekt noggrant för oss, så kan våra konstruktörer hjälpa dig med den bästa tänkbara lösningen från ritning till produktion. Du kan också få stöd med dimensionering och leverans av ingående komponenter. Vi ritar, konstruerar, kapar och märker upp ditt takstolssystem innan vi packar och skickar det direkt till dig på byggarbetsplatsen. 

Våra tillverkningssätt av takstolar passar både privatpersoner, små, medelstora och stora företag. Med utveckling i blodet är vi stolta över våra metoder och håller en hög teknisk standard. Vi investerar regelbundet i nya tekniker för att vi varje dag ska kunna leverera bättre och säkrare än igår. Men vissa saker byter vi aldrig ut. Som vår filosofi, eller materialet trä. Trä är ett beprövat och lättillgängligt material som är lättarbetat, tåligt och kostnadseffektivt oavsett bygge.

Använd gärna vårt räkneverktyg ovan, om du själv vill beräkna takfallslängden, nockhöjden eller taklutningen på din byggnad. 

Takstolarna levereras CE-märkta och omfattas av vår egenkontroll samt övervakande stickprovskontroller av RISE (Research Institutes of Sweden AB). Det är säkerhetsåtgärder som säkerställer att takstolarna följer produktkraven i EN 14250, vilket är ett krav i Sverige sedan 2010. 

Med våra takstolar kan vi leverera limträ, stålbalkar, råspontluckor, beslag och mer. Se våra tillbehör, eller kontakta oss nedan. Våra duktiga konstruktörer har mer än 30 års erfarenhet av takstolar. Ingenting är omöjligt.

Takstolar av högsta kvalitet 

Behöver du eller ditt företag takstolar? Inga problem! Vi på Grimstorps Byggkomponenter finns med hela vägen – från ritning till färdig produkt! Att vända sig till ett kunnigt och pålitligt företag är a och o för att ert byggprojekt ska kunna bli så bra och effektivt som möjligt. Vi finns till för alla de företag och privatpersoner som söker en säker leverantör som kan erbjuda produkter av hög kvalitet med snabba leveranser och förmånliga priser. Hos oss finns ett brett sortiment av CE-märkta takstolar i trä för garage, hus, maskinhallar, stall m.m. Varje takstol tillverkas med stor noggrannhet och omsorg av våra mycket kompetenta snickare. Våra skickliga konstruktörer har lång erfarenhet av att snabbt ta fram lösningar och konstruktioner anpassade efter kundens unika behov och önskemål.  

Varmt välkommen att vända dig till oss på Grimstorps Byggkomponenter när du eller ditt företag är i behov av stadiga och hållbara takstolar! Kontakta oss och berätta om ert byggprojekt, så hjälper vi er att komma fram till en prisvärd lösning. För oss är inget projekt för stort eller litet, för enkelt eller komplext – vi åtar varje uppdrag med helhjärtat engagemang. Med en hög nivå av service och snabba leveranser finns vi till för att underlätta och effektivisera ert arbete. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Ihop med takstolsleveransen erbjuder vi även leverans av gavelspetsar, fläktrumsväggar, takkassetter m.m bara att fråga oss