Huskomponenter

Med våra huskomponenter kan du montera såväl villor som flerbostadshus på plats. Enkelt och smidigt!

I vårt skogstäta land Sverige är träkonstruktioner ett klokt val för framtiden; även i samband med större byggprojekt. På Grimstorps Byggkomponenter tillverkar vi huskomponenter i trä till många typer av byggprojekt. Vi gör bland annat takstolar, takkassetter och väggblock. Alltid med stor noggrannhet och ett skarpt öga för detaljer. Om du istället för enskilda huskomponenter söker ett helt hus anpassat efter dina behov kan vi på vår husfabrik NässjöHus verkliggöra dina visioner.

Hyreshus, industrier, kontor och andra kommersiella lokaler kan mycket väl uppföras med trä som främsta byggmaterial. Men vi fokuserar inte bara på kompletta byggnader. Renoveringar och tillbyggnationer gynnas också av ett huvudsakligt användande av trä. Produktionsmetoderna är långsiktigt hållbara, resultatet blir enkelt att underhålla och risken för fukt i väggar och tak är minimal. Mycket tack vare vår säkra produktion.

Huskomponenterna tillverkas inomhus, skyddade från fukt och temperaturväxlingar. Med vår hjälp får du kortare byggtid, säkra leveranser, enklare uppföljning av kostnader och mindre svinn. Bra för både miljön och dig. Win-win! Frågan är bara vad du behöver till just ditt projekt.

Huskomponent

”Vi erbjuder slutkunden en totalentreprenad och köper in det vi behöver i kedjan. Grimstorps Byggkomponenter kan ställa om sin produktion fort, är flexibla och anammar udda idéer och lösningar. Vi har gjort både kontor och bostadsrättsföreningar tillsammans sedan 2004.”

Lars-Evert Johansson, VD/Ägare på JL Byggtjänst i Eksjö AB