Husstommar

Våra husstommar är byggda enligt branschpraxis, på dina villkor.

”Grimstorps Byggkomponenter kan ställa om sin produktion fort, är flexibla och anammar även udda idéer och lösningar.”
– Lars-Evert Johansson, VD/Ägare på

JL Byggtjänst i Eksjö AB

Nya möjligheter

Att bygga från grunden öppnar möjligheter för att göra något unikt. Men det är inte alltid det finns tid eller kapacitet att göra det själv, även om man vill. Med oss som leverantör kan du få det rätt på ditt sätt, utan att själv behöva göra hela jobbet. Vi jobbar inte med standardlösningar och färdiga mallar, utan konstruerar och producerar husstommar enligt dina önskemål.

En prefabricerad husstomme är en bra affär för dig som:

  • Oberoende snickare eller byggföretag
  • Producent av trähus, för vem vi kan leverera särskilda element
  • Privatperson med tummen på rätt plats
  • Agent/handlare som förmedlar specialbeställda partier

Delad entreprenad för bättre lönsamhet

Husstommen består av de olika komponenter som utgör husets bärande konstruktion. En sådan behövs i fritidshus, tillbyggnader, garage, stall, villor och flerbostadshus. Kort och gott; i alla byggnader. Att börja från grunden är ofta lockande. Det ger dig valfrihet att själv styra byggets form. Men ett helt husbygge kräver stor erfarenhet och kunskap, och kostar ofta på. Därför har vi valt att dela byggnationen med våra kunder. 

Husstommar från oss produceras i en miljö fri från väta och fukt, och levereras enligt önskemål. Husstommarna sätter du sedan ihop på plats innan du färdigställer bygget, både exteriört och interiört. Man kan alltså säga att vi tar hand om ”grovgörat” med den bärande konstruktionen, ytterväggar och annat som krävs för en robust husstomme. Du själv ansvarar t.ex. för invändiga snickeriarbeten, knutbrädor, ytskikt, yttertak och liknande. Att bygga med en monteringsfärdig husstomme blir både enklare och snabbare än att använda sig av lösvirke. Det innebär mindre spill och kortare byggtid. Dessutom får du full koll på kostnaderna. 

För prisförslag eller mer information, kontakta oss nedan.