Grimstorps Byggkomponenter

Goda exempel på träbyggnation efter behov.

Vi söker en säljande Takstolskonstruktör

Grimstorps Byggkomponenter AB är en byggkomponenttillverkare som ingår i Teqnion koncernen. Vi tillverkar allt från enskilda byggkomponenter till husstommar i varierande färdigställandegrad åt både vårt eget varumärke ”Nässjöhus” samt åt flera andra varumärken samt större projekt med byggföretag.

Vi har sedan drygt två år tillbaka egen takstolsavdelning med försäljning, konstruktion och tillverkning till våra egna projekt men säljer även via återförsäljare.

Vi bygger ett team som skall ta företaget till nya nivåer efter en mycket bra utveckling under 2021 och söker nu en kreativ och kunnig takstolskonstruktör som är byggnadsingenjör.

Du kommer att arbeta med allt från enkla till avancerade taklösningar. Du tar fram beräkningar och ritningar både för offert och produktion i samband med kund och säljare.

Du kommer jobba i nära samarbete med våra takstolskonstruktörer och huskonstruktörer och stötta dom med olika lösningar och beräkningar.

Tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion och programvaran Pamir eller Roofcon o Trusscon är meriterande

Som person ser vi gärna att du är initiativkraftig och duktig på att samarbeta. Du känner också att du vill växa med företaget och att det skall skapa möjligheter för både företagets och din egen utveckling. Du är social, utåtriktad och samtidigt kunnig inom området

Frågor besvaras av Henrik Werneteg 0380-701 64 eller henrik.werneteg@gbkab.se

Sista ansökningsdag: 28:e Februari vi tillämpar löpande rekryterin

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.