Grimstorps Byggkomponenter

Goda exempel på träbyggnation efter behov.

Vi söker en säljande Takstolskonstruktör

Grimstorps Byggkomponenter AB är en byggkomponenttillverkare som ingår i Teqnion koncernen. Vi tillverkar allt från enskilda byggkomponenter till husstommar i varierande färdigställandegrad åt både vårt eget varumärke ”Nässjöhus” samt åt flera andra varumärken samt större projekt med byggföretag.

Vi har sedan drygt ett år tillbaka egen takstolsavdelning med försäljning, konstruktion och tillverkning till våra egna projekt men säljer även direkt till slutkund.

Vi bygger ett team som skall ta företaget till nya nivåer och söker nu en kreativ och kunnig takstolskonstruktör som är byggnadsingenjör.

Du kommer att arbeta med allt från enkla till avancerade taklösningar. Du tar fram beräkningar och ritningar både för offert och produktion i samband med kund och säljare. Du kommer jobba i nära samarbete med våra huskonstruktörer och stötta dom med olika lösningar och beräkningar.

Tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion och programvaran Pamir eller Roofcon o Trusscon är meriterande, dock inte ett krav då vi i annat fall står för intern utbildning i detta program.

Som person ser vi gärna att du är initiativkraftig och duktig på att samarbeta. Du känner också att du vill växa med företaget och att det skall skapa möjligheter för både företagets och din egen utveckling. Du är social, utåtriktad och samtidigt kunnig inom området.

Frågor besvaras av Henrik Werneteg 0380-701 64 eller henrik.werneteg@gbkab.se

Sista ansökningsdag: 30 september

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.